درمان با عسل

خواص بینظیر عسل

عسل ماده غذایی بسیار مفیدی است که از قند های مختلف با آنزیم های طبیعی سبب ارتقا سیستم ایمنی بدن می شود ضمن اینکه بهترین عسل را شما می توانید بصورت مستقیم از تولیدکننده عسل نبکا تهیه فرمایید و از خواص بی پایان این محصول فوق العاده بهره مند شوید . در ادامه خواص مختلف بهترین عسل را مطالعه می کنیم.

خواص عسل طبیعی برای زنان

عسل طبیعی دارای خواص بسیاری برای بدن است. عسل یک ماده بسیار مغذی، حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی و مقدار زیادی اسید آمینه و قندهاست که این خود موجب تغذیه سالم شما می‌شود. همچنین به خاطر داشتن آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد اسیدی ضد باکتری و میکروب است. از خواص عسل برای زنان زود هضم بودن و قابل جذب بودن آن است که در ضعف‌های شدید و نقاهت می‌توان برای تقویت بدن استفاده کرد.

از دیگر خواص عسل برای زنان دارا بودن مقداری گرده گل در خود است که مثل یک ضدآلرژی خیلی خوب عمل می‌کند. چنانچه شما دچار آلرژی فصلی باشید، در شروع فصل آلرژی می‌توانید مقداری عسل هر روز مصرف کنید. وجود گرده در عسل باعث تولید آنتی‌بادی در بدن شما می‌شود که این خود به صورت یک واکسن برعلیه آلرژی شما عمل می‌کند.

خواص عسل طبیعی برای مردان

 نیز بسیاری زیاد است. عسل علاوه بر تقویت بدن، باعث تقویت حافظه نیز می‌شود. اگر روزانه یک قاشق چای خوری عسل به همراه کمی آب ولرم میل نمایید، در جذب کلسیم و تقویت حافظه به شما کمک می‌کند. البته شایان ذکر است که عسل برای تمام موارد در تمام سنین قابل استفاده است؛ به جز نوزادان! ترجیحاً نوزادان تا ۲ سالگی باید از مصرف عسل پرهیز کنند؛ زیرا ممکن است مقداری از سم بوتولیسم در عسل موجود باشد که جذب و هضم آن در بدن کودکان و نوزادان ایجاد مشکل کند.

از دیگر خواص عسل طبیعی برای مردان و زنان این است که می‌توان از آن برای درمان سرماخوردگی، رفع حالت‌های آلرژیک، رفع رفلاکس معده، به عنوان مسکن در زخم و سوختگی‌ها، برای رفع بی‌خوابی‌، تقویت قوای جنسی و جلوگیری از سرطان استفاده کرد.

مواد درون عسل

رنگ عسل بسته به گیاهی که زنبور از آن تغذیه کرده از سفید تا قهوه‌ای و حتی قرمز ممکن است تغییر کند. چنانچه زنبور از گیاه درخت اقاقیا تغذیه کرده باشد، رنگ آن روشن و سفید و چنانچه از آویشن تغذیه کرده باشد، رنگ آن مایل به قرمز است. عسل حاوی مواد مختلفی است که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

قندها: که شامل گلوکز و فروکتوز هستند. اگر گلوکز آن بیشتر باشد زودتر متبلور می‌شود و چنانچه فروکتوز آن بیشتر باشد شیرین‌تر است.

آب: هرچه کمتر باشد، عسل غلیظ‌تر است.

آنزیم‌ها: از بدن زنبور وارد آن می‌شود و شامل اینورتاز، آمیلاز ها، گلوکز اکسیداز، کاتالاز و اینولاز هستند.

اسیدها: عسل دارای اسیدیته بالایی است و شامل اسیدهای مختلفی مثل اسید گلوکونیک است. همچنین مقداری اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه در عسل وجود دارند. وجود این اسیدیته در اصل از تخمیر و فساد آن جلوگیری می‌کند.

ویتامین‌ها: عسل دارای ۵ نوع ویتامین  A,B,C,D,K است. عسل همچنین دارای مقادیر زیادی آنتی‌اکسیدان‌ها مواد میکروب‌کش و عصاره و مواد مختلف دیگر است

در پایان شما برای خرید انواع عسل کوهی عسل بهارنارنج عسل چهل گیاه عسل آویشن عسل کنار عسل بصورت عمده و… فقط کافیست با شماره تلفن 09130709557 عسل نبکا تماس بگیرید و سفارش خود را در اسرع وقت تحویل بگیرید

نبکا کندو

نوشته‌های مرتبط
عسل نبکا

دیدگاه‌ها

*
*

2 + شش =