انتخاب شیرین کننده مناسب

انتخاب شیرین کننده مناسب

انتخاب شیرین کننده مناسب

انتخاب شیرین کننده مناسب، عسل یا …؟
اگر ما عسل را انتخاب کنیم، معمولاً در مقایسه
با شکر مقدار کمتری از آن را مصرف می‌کنیم، چون عسل شیرین‌تر است و طعم شاخص‌تری دارد
و عسل، به‌دلیل اسیدیته‌ی آن، و فلاونوئیدها و دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها، مس و روی موجود در آن، حتی اگر به‌مقدار زیاد مصرف شود، در بدن ما رفتاری متفاوت از قند خواهد داشت.

در مقایسه با شکر، عسل به‌طور متوسط قند خون، و در‌نتیجه، انسولین را به‌آرامی و تا حد پایین‌تری بالا می‌برد
شاخص گلیسمیک یک عسل به نسبت و مقدار قندهای آن، و به اسیدها، فلاونوئیدها و دیگر ترکیبات آن که روی قند خون تأثیرگذارند بستگی دارد.

 

انتخاب یک عسل با شاخص گلیسمیک پایین به جای شکر به جلوگیری از خیز‌های ناسالم قند خون و انسولین کمک می‌کند
همان طور ک میدانید
شیرین‌کننده‌های مثل شکر تصویه شده فقط «کالری خالی» تأمین می‌کنند، چون غیر از انرژی‌ای که از قندشان حاصل می‌شود
ارزش غذایی دیگری ندارند
از طرف دیگر، عسل نه‌تنها انرژی‌زا است، بلکه ترکیبات بسیاری برای افزایش سلامت دارد
و اکنون بهترین خدمات در دستان شماست
باما ناب و طبیعی زندگی را شروع کنید برند رادین با استانداردهای سخت گیرانه

1-مستقر کردن کندوها در مناطق غنی از شهد
2-.تایید ازمایشگاه غذا و دارو
3-داشتن ضمانت مرجوع محصول در صورت نارضایتی مشتری و طبیعی و اورگانیک بودن محصولات
و .سعی در بهترین بودن رضایت چندین ساله همراهی مشتریان خود را به همراه دارد
ما تجربه شما از خرید عسل را تغییر خواهیم داد و عاشقانه مراقب سلامتی شما و خواهیم بود…..

نبکا کندو

نوشته‌های مرتبط
عسل نبکا

دیدگاه‌ها

*
*

نوزده − 12 =